Dekor & folie

Vi tar fram din önskade produkt inom dekor och folierar på alla typer av fordon, föremål, butiker och fastigheter – invändigt och utvändigt.

Dekor som ger större synlighet

Vi hjälper ditt företag att synas – välkommen att kontakta oss för hjälp med allt som rör dekor och foliering.  Du som som kund är alltid i fokus och vi ser till att du är trygg hela vägen.

Vi har lång erfarenhet och kan garantera att du får den produkt du önskar – kampanjfoliefönster-/väggdekordekaler, utskuren foliefrostfilmgolvfoliebildekortäckfoliestenskottsfolie och storbildsprint.

Ett smart sätt att få fram ett budskap

Foliering är ett mycket smart sätt att få fram budskap på ytor som är svåra att utnyttja med andra metoder. Exempel på sådana ytor är fönster och bilkarosser.

Den primära funktionen för fönster är visserligen att vi ska kunna titta ut eller in genom dem. Men det finns ofta anledningar att få blicken att stanna på rutan, inte minst för företag som behöver synas. 

Fyra fördelar med dekor/foliering

  • Kommunicera på fönstret. Komplettera folieringen med en printad logotyp, text eller grafik för att dra nytta av fönstrets potential som kommunikationskanal. 
  • Skyddar mot solen och sänker inomhustemperaturen. Har du fönster som släpper in mycket solvärme kan fönsterfilm med solskyddande effekt, solfilm, vara en smart lösning.
  • Avskildhet och ljusinsläpp. Frostat insynsskydd i form av folie är ett utmärkt sätt att kombinera avskildhet med lagom insläpp av ljus.
  • Blänket minskar. Solskyddande fönsterfilm reducerar solstyrkan och gör att alla skärmar blir läsbara oavsett årstid och väder. 

Skydd mot både sol och insyn

Med hjälp av dekor som monteras på fönster kan du dels skapa insynsskydd till konferensrummet eller receptionen, använda det som solskydd eller marknadsföring. 

Genom att sätta upp logotyper, kampanjbudskap eller dekorativa mönster på exempelvis ett kontor kan du förstärka ditt företags kommunikation ytterligare.

Bildekor som ger rull på ditt budskap

Idag kan man se folieringar på transportbilar, hantverksbilar, budbilar och på lokaltrafikens bussar och tåg. Med hjälp av dekor för bilar blir fordonen till rullande budskapsbärare för företagets varumärke och andra informativa och säljande budskap.

Möjligheterna med bildekor är stora och lämpar sig mycket bra till mer än bara logotyper. Vi kan foliera hela eller delar av bilar i såväl enfärgad och mönstrad folie.

Dekor med stora variationsmöjligheter

Vi hjälper dig hela vägen med din dekor, oavsett om det handlar om fönster eller bilar. Det finns ett stort utbud av skärfolier och printvinyler och en stor palett av färger och olika egenskaper. Dekoren kan vara transparent, hålad eller helt genomskinlig och det går dessutom att addera effekter med hjälp av belysning. Vi kan leverera det mesta inom dekor och foliering, allt från kortsiktiga lösningar till sådana som håller i flera år. 

Dekor – så här gör vi i tre steg

  1. Beställ. Kontakta oss och berätta vad du behöver, vi kan rådgöra över telefon eller mejla. Vi kommer överens om vilken dekor/folie som kommer att fungera bäst för ditt företag och vi kan snabbt ge dig en tidsuppskattning och prisuppgifter
  2. Vi utför uppdraget. När ordern är lagt ser vi till att dina dekorprodukter blir tryckta, alltid med högsta kvalitet och stor omsorg. Det är bara för dig att luta dig tillbaka och låta oss ta hand om resten.
  3. Du får din produkt. Vi levererar din order till dig och monterar dekoren på plats. Våra montörer ser till att allt kommer upp på rätt plats, i rätt tid – och inte minst på rätt sätt.

Våra tjänster  inom dekor och foliering:

Kampanjfolie

Vi kan ta fram speciella dekorer/folie för din kampanj att sätta upp på väggar, skyltfönster, bussar och andra fordon och andra utrymmen som passar för denna typ av kampanjer. Välkommen att kontakta oss så skräddarsyr vi kampanjfolie som lyfter ditt varumärke.

Fönster/vägg

Dekorfilm går att anpassa både färg- och formmässigt vilket gör att det är ett mycket flexibelt material som kan göras synligt och hjälpa till att lyfta fram ditt företag. Exempelvis kan insynsskyddat glas förstärka företagets identitet i lokalerna med företagets logotyp eller mönster utskuret i folien.

Dekorfilm är ett effektivt sätt att förtydliga och hänvisa personer till ett lägre pris än traditionella skyltar. Oavsett om du behöver hjälp med glaspartier som behöver frostat insynsskydd, foliedekor på kontoret så kan vi hjälpa till. Möjligheterna för fönsterfilm och väggdekor att förstärka ert varumärke i era lokaler är mycket stora. 

Dekaler

Med hjälp av fönsterdekaler kan du lyfta fram företagets profil på ett smart och snyggt sätt. Vi kan ta fram dekaler i utskuren vinyl, dekaler med heltäckande tryck och konturskurna dekaler med tryck. Användningsområdena för fönsterdekaler är stora – de kan fungera som insynsskydd, för tillfälliga kampanjer och för att visa öppettider. Dessutom är kostnaden låg.

Utskuren folie

Denna typ av dekor är mycket användbar i flera marknadsföringssystem. Dekaler som är utskurna utan bakgrund gör att du kan se genom dekalen eller mellan bokstäverna. Det är en utmärkt variant som gör sig mycket bra på fordon och skyltfönster.  Konturskurna dekaler passar bra för den som vill synas med enbart en företagslogga på bilen, som fönsterdekor eller annat.

Frostfilm

Vi kan även erbjuda dekorativ frostfilm som är ett kostnadseffektivt alternativ till etsning eller sandblästring av glas. Denna typ av fönsterfilm kan förvandlas till avdelare som skapar en känsla av avskildhet samtidigt som de är trevliga att titta på.

Frostfilm skapar ett insynsskydd och kan med fördel kombineras med andra typer av dekor. Många företag använder frostfilm för att dela av utrymmen och skapa utrymmen samtidigt som kontoret får ett modernt utseende. 

Golvfolie

Golvfolie är mycket bra när det handlar om att fånga kundens uppmärksamhet! Få bästa möjliga exponering och marknadsföring genom att använda och dekorera hela eller en del av golvet med folie. Golvfolie passar både för kampanjer och permanent reklam. Det är dessutom enkelt både att montera och ta bort.

En stor folie på golvet drar åt sig mycket uppmärksamhet, oavsett om man skyltar med ett budskap eller endast vill göra reklam för en logga. Passar utmärkt i bland annat köpcentrum, butiker och idrottshallar. Vi hjälper dig gärna med utformning och idéer.

Bildekor

Fordon är mer än bara transportmedel, de är också effektiva kommunikationskanaler och mobila reklamplatser för företag. Vi dekorerar och folierar alla typer av fordon. Allt från små dekaler till helfolieringar.

Skapa tydliga budskap snyggt och enkelt med bildekor. Välj vilka färger och former du önskar, ladda upp din logotyp eller förmedla en text på ett tydligt och snyggt sätt. Bildekaler appliceras enkelt på alla fordon, se till så att ytan är ren för bästa resultat. Vi hjälper dig att skapa egna dekorer till bilen.

Stenskottsfolie

Skenskottsfolie ger din bil ett mycket bra skydd mot skador. Folien är näst intill osynlig och skyddar lacken mot stenskott, repor, fågelspillning med mera och monteras i de flesta fall vid bilens front, vid inskydd och som lastskydd vid bagageutrymmet.

Vi kan garantera perfekt passform. Du kan vaxa, tvätta och ta hand om bilen som vanligt även när stenskottsfolien är monterad. Vi erbjuder även täckfolie.

Storbildsprint

Vi hjälper även våra kunder med att profilera sina produkter med snygga och kommunikativa storbildsutskrifter. Vi printar kan printa ut på olika material som vepmaterial, canvasduk, vinyl med mera. Storbildsprintar levereras i alla format och i små och stora upplagor. 


Om oss

Dekor, foliering, fastighetsfilm och mycket mer. Vi hjälper er med allt från att ta fram material till montering och säkerställande av slutresultat.

Hör av dig så tar vi fram en lösning som passar just dig