Fastighetsfilm

Fasader, fönster, byggnader, planglas, butiker, fasader, bilar och andra fordon – hos oss hittar du garanterat den fastighetsfilm som passar just dina behov.

Fastighetsfilm som ger skydd mot sol och insyn

Vill du skydda dina medarbetare från sol och insyn samtidigt som du kan få varumärket att synas ordentligt? Vi kan erbjuda ett brett sortiment av fastighetsfilm.

Kontakta oss redan idag så återkommer vi med offert och mer information. Vi är en ledande leverantör och montör av fastighetsfilm. 

Fastighetsfilm ger många fördelar:

  • Energieffektivisering
  • Solavskärmning
  • Skydd mot blekning
  • Avlyssningsskydd
  • Säkerhet

Solfilm, säkerhetsfilm, frostad film med mera

Fastighetsfilm är ett samlingsnamn för flera olika produkter som solfilm, säkerhetsfilm och frostad film. Fastighetsfilm ger många fördelar, dels för inomhusmiljön och dels för bra möjligheter till synlighet och marknadsföring. Med fastighetsfilm från oss kan du lösa problematik på arbetsplatser och hem som exempelvis bländning av solljus, reducering av värme, snyggare glas, ökad säkerheten för glaset eller insynsskydd.

Solskyddsfilm på rutorna är ett mycket effektivt sätt att förbättra arbetsmiljön, minska blekningen och öka komforten på ett kontor eller i ett hem. Med solfilm på dina fönster sparar du även energi om du har någon form av klimat- eller kylanläggning i fastigheten.

Säkerhetsfilm

Detta är en inbrott- och intrångsskyddande transparent film som skyddar medarbetare, inredning och känslig utrustning.

Säkerhetsfilm skyddar bland annat mot glassplitter vid skadegörelse eller försök till inbrott.

Dessutom höjs skyddet mot ovälkomna gäster. Med denna högkvalitativa form av fastighetsfilm monterad slipper du splitter, krossat glas och medföljande skador som kan orsaka höga saneringskostnader. Skydda ditt kontor med fastighetsfilm som är framtagen för säkerhetsskäl.

Solskyddsfilm

Solskyddsfilm är ett utmärkt sätt att förbättra arbetsmiljön och öka komforten på en arbetsplats. Dessutom minskas solblekningen. Med hjälp av solskyddsfilm sparar man som sagt även på energin.

Frostfilm

Frostad fastighetsfilm gör att glaset blir frostad på ett snyggt sätt som ger ett bra insynsskydd samtidigt som ljusinsläppet inte försämras. 

Vi tar hand om hela projektet

All montering av fastighetsfilm sker av certifierad och utbildad personal. Därför kan vi lämna garantier på samtliga utförda arbeten. För oss är kunden alltid i fokus och vi arbetar hårt för att du ska känna dig  trygg hela vägen.

Det är viktigt för oss att arbetet utförs på ett säkert sätt. Vi har god erfarenhet och kan garantera att vi lämnar er med resultatet ni vill ha. Vi kan leverera fastighetsfilm måttanpassat – vi skräddarsyr leveransen helt enligt dina önskemål.

Om oss

Dekor, foliering, fastighetsfilm och mycket mer. Vi hjälper er med allt från att ta fram material till montering och säkerställande av slutresultat.

Dina experter på fastighetsfilm